Dobrodošli

na pripremni kurs za Goethe-Zertifikat A1! Ovaj posebno osmišljen kurs je tvoj ključ za postizanje izvanrednih rezultata na ispitu. Uz našu stručnost, obilje resursa i alata, osigurat ćemo da stekneš samopouzdanje u svoje znanje njemačkog jezika i ostvariš svoj cilj na ispitu.Upoznaj formu ispita

Otkrij detaljan prikaz svakog zadatka na ovom ispitu, kako bi se bolje pripremio_la.

Vježbaj s materijalima

Nakon svake lekcije, imaš pristup online zadacima koji će ti pomoći da dodatno vježbaš za ispit.

Usvoji ključne savjete
Saznaj korisne savjete koji će ti olakšati osvajanje bodova na ispitu.Priprema - pozor - položi sad!


Nemaš predznanje iz njemačkog jezika, ali želiš da polažeš Goethe A1 ispit?

U tom slučaju, ovdje si na pravom mjestu!

Upiši moj kurs njemačkog jezika za A1 stepen, a pripremu za polaganje Goethe A1 ispita dobit ćeš u sklopu mog SUPER paketa.

Klikni ovdje da pregledaš moju ponudu za SUPER A1 paket.

Izaberi način plaćanja

Tvoj predavač

Ja sam Lejla Mehmedović, magistrica njemačkog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju nastave na kursevima njemačkog jezika. Kao dugogodišnji predavač, uspješno sam pomogla mnogim polaznicima da postignu odlične rezultate i ostvare uspješne karijere u Njemačkoj i Austriji. Sada sam posvećena kreiranju vlastitih online kurseva kako bih svojim učenicima pružila podršku u učenju njemačkog jezika i polaganju internacionalno priznatih ispita.

Kao tvoja profesorica, bit ću tu da ti pružim podršku tokom cijelog kursa. Ako imaš pitanja ili nedoumica, slobodno me kontaktiraj putem e-maila na [email protected].

Radujem se tvojoj prijavi i prilici da ti pomognem u postizanju jezičkih ciljeva.

Naredni kursevi